«Подаруй дитині радість читання!»: підсумки Всеукраїнської благодійної акції 13 Лютого 2015 12:11

«Подаруй дитині радість читання!»: підсумки Всеукраїнської благодійної акції

У рамках Всеукраїнської акції з доброчинної передплати «Подаруй дитині радість читання!», організованої Укрпоштою з 1 жовтня по 20 грудня 2014 року, вихованці більше ніж 200 дитячих будинків України отримали яскраві та цікаві видання.

Понад 20 тис. примірників видань дитячої та юнацької тематики передплатили небайдужі українці за весь період акції. Серед найбільш передплачуваних видань – «Абетка для дітей», «Кузя», «Кузя кросворди», «Барвінок», «Саша і Маша», «Журавлик», «Заготовочки», «Пізнайко», «Малятко», «Капля», «Казки-розмальовки», «Жасмин» тощо.

Благодійна акція проводиться Укрпоштою вже не вперше. Таким чином підприємство намагається привернути увагу громадськості до проблем дітей-сиріт в Україні та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також надати вихованцям дитячих соціальних закладів можливість читати різні періодичні друковані газети і журнали.

«Україна – це велика країна з непростою історією та міцними християнськими традиціями, – зазначає в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Нині в Україні більше 100 тис. дітей знаходяться в інтернатах. І кожен з цих дітлахів потребує захисту, повноцінного розвитку та виховання. Укрпошта висловлює слова вдячності всім, хто не залишився осторонь акції, та щиро сподівається, що приклад чуйності та уваги цих людей надихне багатьох інших творити добрі справи і проявляти активну позицію в подібних заходах».

Благодійна акція від Укрпошти відбувалася в рамках передплатної кампанії на 2015 рік. До акції охоче долучались всі, хто хотів подарувати малечі частинку радості та добра, – як працівники Укрпошти, так і споживачі поштових послуг та різні підприємства та установи.

Незважаючи на офіційне закінчення акції з доброчинної передплати преси, робити добрі справи можна завжди. Завітавши до відділення Укрпошти, оператор ознайомить вас з інформацією щодо дитячих закладів у вашому регіоні, а також найповнішим переліком можливих видань для передплати.

Джерело: Укрпошта