Асоціація благодійників України розпочинає нову програму – «Благодійний сертифікат» 16 Лютого 2015 17:52

Асоціація благодійників України розпочинає нову програму – «Благодійний сертифікат»

Асоціація благодійників України оголошує старт нової програми, яка має назву «Благодійний сертифікат». Ця програма покликана розширити коло людей, залучених у доброчинну роботу, та дає додаткові можливості для реалізації благодійних справ.

Програма «Благодійний сертифікат» пропонує зробити добру справу людям, які з якихось причин ще цього не робили, шляхом дарування їм такої можливості.

Як це працює? Людина – ініціатор дарування «Благодійного сертифікату» здійснює платіж на рахунок Асоціації благодійників України та повідомляє дані людини – отримувача сертифікату, яка буде ним розпоряджатися. Асоціація благодійників України формує іменний номерний сертифікат із зазначенням його номіналу, імен ініціатора та отримувача сертифікату, та передає його ініціатору для вручення отримувачу. Отримувач сертифікату має право реалізувати його на допомогу суспільству у сферах, які він обирає самостійно. Асоціація благодійників України здійснює благодійну допомогу організації, вказаній отримувачем, на суму, зазначену в сертифікаті, після чого надає відповідний звіт ініціатору та отримувачу сертифіката.

Номінал сертифікату узгоджується Асоціацією благодійників та ініціатором дарування та не може бути меншим, ніж 500 гривень.

«В Україні достатньо розповсюджена оригінальна ідея для подарунка – дарування незабутніх вражень, – говорить Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук. – Ми же вирішили втілити ідею, яка би не тільки давала людині незабутнє враження від творення добра, а ще й приносила реальну допомогу тим, хто її потребує».

Перший «Благодійний сертифікат» на суму 3 тисячі гривень був переданий зірковому подружжю ювілярів – митців Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької, народним артистам України Федору Стригуну та Таїсії Литвиненко. Сертифікат вручив 14 лютого 2015 року у Львові під час присвяченого ювілярам творчого вечора Президент Асоціації благодійників Олександр Максимчук. «Театр – це місце прем’єр, – сказав він, вручаючи сертифікат, – тому сьогодні у Театрі Марії Заньковецької ще одна прем’єра – нової благодійної програми нашої Асоціації. І це символічно, що першими володарями «Благодійного сертифікату» стали саме Таїсія Литвиненко і Федір Стригун, які відомі на Львівщині своїми добрими справами і заражають усіх львів’ян своїм світлом та ентузіазмом».

З питань щодо участі у програмі «Благодійний сертифікат» просимо звертатися за тел.: (044) 537-12-80.