На Миколаївщині школярі долучилися до збору допомоги воїнам АТО 20 Лютого 2015 17:32

На Миколаївщині школярі долучилися до збору допомоги воїнам АТО

Сьогодні всі, хто не байдужий до подій, що відбуваються на сході України, намагаються надавати посильну допомогу нашій армії, воїнам, які мужньо захищають Вітчизну, дорослим і дітям, які постраждали під час збройного конфлікту в Донецькій та Луганській областях, пораненим і сім’ям, у яких є загиблі від рук терористів.

Учні та працівники Олександрівської школи Снігурівського району Миколаївської області, жителі сіл Олександрівка, Михайлівка, Новотимофіївка, як і вся Україна, пишаються солдатами, які відстоюють незалежність держави, завмирають в тяжкій скорботі за загиблими воїнами, мирними жителями, невинними дітьми.

На базі Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Снігурівського району Миколаївської області було створено пункт збору благодійної допомоги «Рука підтримки».

На заклик допомогти воїнам відгукнулося багато небайдужих, які зібрали речі першої необхідності, продукти, гроші. Посильний вклад внесли і маленькі школярики, передавши свої малюнки та листівки з побажаннями.

Голова правління благодійного фонду «Волонтери Снігурівщини» Єфремов О.М. щиро дякував всім, хто долучився до збору допомоги, яку передали до зони АТО.

Дякуємо всім, хто підтримав наших захисників і надав посильну допомогу!

Джерело: МОН