25 лютого – засідання «круглого столу» фахових організацій України 23 Лютого 2015 18:05

25 лютого – засідання «круглого столу» фахових організацій України

25 лютого 2015 року о 14:00 у Секційній залі Великого конференц-залу НАН України (М. Київ, вул. Володимирська, 55) відбудеться засідання «круглого столу» фахових організацій України «Фахові спільноти, малий та середній бізнес: завдання самоорганізації та активного впливу на зміст реформ. Точка зору бізнесу та громадянського суспільства».

Програма «круглого столу»

Мета заходу: Представити та обговорити вузлові проблеми фахових спільнот, малого та середнього бізнесу, бачення галузевих фахових організацій щодо впливу на економічні та соціальні реформи, домовитись щодо конкретних дій/кроків/ініціатив задля розвитку самоорганізації фахових спільнот, малого та середнього бізнесу з метою взяття співвідповідальності за реалізацію на практиці фундаментальних прав і свобод громадян, впровадження європейських практик та стандартів в управлінні економікою і державою.

Організатор заходу – ВГО «Фахова рада України». Співорганізатори: Асоціація благодійників України, Асоціація професійних управляючих нерухомістю, ВГО «Українська асоціація маркетингу», ВГО «Український союз пожежної і техногенної безпеки», ВГО «Українська федерація індустрії безпеки», Українська асоціація меблевиків.

Реєстрація учасників за адресами: [email protected], [email protected].