МБО «Благодійний фонд «Гарних справ» оголошує конкурс грантів за тематикою «Розвиток волонтерського руху» 25 Лютого 2015 17:52

МБО «Благодійний фонд «Гарних справ» оголошує конкурс грантів за тематикою «Розвиток волонтерського руху»

МБО «Благодійний фонд «Гарних справ» у рамках роботи Центру соціальних ініціатив «Робимо світ краще» проводить конкурс на кращу соціальну ініціативу за тематикою «Розвиток волонтерського руху».

Конкурс проводиться з метою формування позитивного ставлення до волонтерського руху та популяризації волонтерської діяльності у різних напрямках, а також з метою формування поняття «волонтер» в Україні. Конкурс сприятиме розвитку волонтерського руху в Україні, поширенню інформації про волонтерство та волонтерську культуру, популяризації загальноволонтерських цінностей серед суспільства.

Конкурс проводиться з 16 лютого по 16 березня 2015 року серед волонтерів. У конкурсі розглядаються соціальні ініціативи, опис яких відбувається за встановленою формою. Соціальні ініціативи необхідно надіслати на електронну адресу: [email protected] не пізніше 15 березня 2015 року з позначкою у темі листа «соціальна ініціатива». Роботи, які надійшли пізніше 15 березня 2015 року, до участі в конкурсі не допускаються.

Соціальна ініціатива може мати таку форму проведення:

  • флешмоб;
  • соціальна реклама;
  • фотовиставка;
  • майстер-клас;
  • масовий захід.

Учасником конкурсу може стати волонтер, який має приналежність до громадської організації, благодійного фонду чи державної структури. Учасників соціальної ініціативи повинно бути не менше, ніж 500 осіб. Один учасник може представити лише одну соціальну ініціативу.

Визначення переможців конкурсу відбувається голосуванням членів журі, до якого входять президент Міжнародного благодійного фонду «Гарних справ» Наталія Колісник, керівник центру соціальних ініціатив «Робимо світ кращим» Тетяна Дружченко та проект-менеджер Міжнародного благодійного фонду «Гарних справ» Тетяна Крупська. Результати конкурсу будуть оголошені на сайті фонду http://good-deeds.ua/.

Переможець конкурсу отримає фінансування на реалізацію соціальної ініціативи у розмірі до 5 тисяч гривень. Кожен учасник конкурсу отримує диплом про участь.

Докладніша інформація за телефоном (063) 716-96-64, контактна особа – Тетяна Крупська.

Джерело: ГУРТ