29 квітня в Житомирі відкривається благодійна виставка Анжеліки Рудницької «Еволюція нескінченності» 27 Квітня 2015 15:37

29 квітня в Житомирі відкривається благодійна виставка Анжеліки Рудницької «Еволюція нескінченності»

У Житомирі в приміщенні «Львівської майстерні шоколаду – Житомир» (м. Житомир, Майдан Перемоги, 7/8) відкривається благодійна виставка Анжеліки Рудницької «Еволюція нескінченності». Організаторами виставки виступають Асоціація благодійників України та Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі».

Урочисте відкриття виставки відбудеться 29 квітня 2015 року о 14:00 за участі автора робіт – художниці, журналіста, співачки і громадського діяча Анжеліки Рудницької. Під час вернісажу гостей чекає авторська екскурсія від мисткині.

Це вже друга виставка творів Анжеліки у Житомирі. Минулого разу вироби мисткині демонструвалися у Житомирі у лютому 2011 року, тоді виставку відкривав відомий житомирянин, викладач, композитор, шоу-мен, бард Володимир Шинкарук, який 2014 року відійшов в інший світ.

Нинішню  виставку художниця присвячує усім, хто загинув за Україну. Під час експозиції триватиме збір коштів, які організатори спрямують на допомогу постраждалим у ході антитерористичної операції на Сході України.

Детальніша інформація – за телефоном (096) 468-17-65.