Волонтери на Дніпропетровщині провели благодійний продаж червоних маків, щоб допомогти ветеранам 5 Травня 2015 13:14

Волонтери на Дніпропетровщині провели благодійний продаж червоних маків, щоб допомогти ветеранам

Криворізькі активісти на Дніпропетровщині долучилися до акції «Квітка пам’яті». Вшанування пам’яті жертв другої світової вони поєднали з доброчинністю. Волонтери власноруч виготовили понад тисячу символічних червоних маків. Тепер хочуть їх продати, а отримані кошти передадуть на допомогу ветеранам.

Благодійники  вирішили, що насамперед червоні квіточки мають коштувати не надто дорого. Куди прилаштувати гроші, отримані від продажу маківок, активісти, кажуть, довго не думали.

«Це ідея допомоги тим людям, яких по-справжньому торкнулася друга світова війна. Сьогодні ми аналізуємо потреби кількох ветеранів, які є в нашому місті і ми хочемо щось конкретне, щоб їм трошки комфортніше жилося.  Комусь замінимо вікна, відремонтуємо сантехніку, опалення», – пояснив волонтер Юлій Морозов.

До виготовлення символу боротьби над фашизмом долучилися всі охочі. Не встигли активісти викласти товар на ятки, як квіточки майже одразу розкупили.

Ще один благодійний продаж червоних маків активісти планують влаштувати у переддень 9 травня. До рукоділля і придбання квіточок запрошують усіх небайдужих містян.

Джерело: 5 канал