Фонд «Благомай» проводить другий благодійний тренінг «Інвестуй у свої знання, допомагаючи дітям-сиротам і дітям-переселенцям із зони АТО» 5 Травня 2015 15:11

Фонд «Благомай» проводить другий благодійний тренінг «Інвестуй у свої знання, допомагаючи дітям-сиротам і дітям-переселенцям із зони АТО»

16 травня 2015 року з 12:00 до 16:00 в приміщенні Україно-американського гуманітарного інституту « Вісконсінський Міжнародний Університет (США) в Україні» (м. Київ, вул. Тургенівська, 8/14, ауд. 2-4) пройде другий тренінг «Інвестуй у свої знання, допомагаючи дітям-сиротам і дітям-переселенцям із зони АТО». Організатором заходу є Благодійний фонд «Благомай».

Цього разу зі слухачами благо-тренінгу працюватимуть психолог, письменник, жіночий тренер Оксана Шмід (тема: «У чому твоя унікальність і як створити Успішний Особистий Бренд?») та співзасновниця школи здоров’я Daily well Катерина Малишевська (тема: «Бути здоровим щодня – це просто!»).

Вхід на захід – за благодійні пожертви, мінімальний розмір внеску – 50 гривень. Усі зібрані гроші будуть направлені на придбання подарунків для дітей-переселенців із зони АТО, які проживають в с. Коцюбинське.

Увага! Кількість місць обмежена! Замовлення квитків – за телефоном (067) 215-99-55, електронною поштою [email protected]. Також можна зробити внесок, переказавши пожертвування за посиланням http://charitymay.com/how-to-help/make-donation.

За інформаціє БФ «Благомай»