14-16 травня – V Всеукраїнська конференція «Сирітство перед лицем життя» 6 Травня 2015 12:52

14-16 травня – V Всеукраїнська конференція «Сирітство перед лицем життя»

Анкета для участі в конференції

14-16 травня 2015 року в Ірпіні в «Центрі християнського життя» проходитиме V Всеукраїнська конференція «Сирітство перед лицем життя». Організаторами заходу є МБФ «У колі друзів» та Альянс «Україна без сиріт».

Під час конференції організатори пропонують людям, які працюють з дітьми-сиротами чи з дітьми «групи ризику», найефективніші методи і форми роботи, спрямовані не лише на реагування у конкретній ситуації, а й на попередження сирітства як соціального явища.

Конференція надає можливість забезпечити учасників новітніми моделями роботи з дітьми-сиротами, поглибити їхні знання з психології сирітства. «Під час цього заходу ми прагнемо об’єднати зусилля для зміни системи захисту дітей в Україні та вирішення проблеми сирітства. Ми намагаємося сприяти тому, щоб служіння сиротам відбувалось на більш усвідомленому та професійному рівні, підкреслюючи важливість і цінність такої роботи, надихаючи служителів на більш плідну подальшу працю», – кажуть організатори.

Взяти участь у Всеукраїнській конференції «Сирітство перед лицем життя» можуть усі ті, кому небайдужа доля сиріт. Для цього потрібно заповнити анкету та надіслати її організаторам.

Місце проведення: «Центр християнського життя» (Київська область, м. Ірпінь, вулиця Федорова, 11). Проїзд від метро «Академмістечко» маршрутка № 420, зупинка «Жіноча консультація».

Джерело: Альянс «Україна без сиріт»