Анжеліка Рудницька у день свого народження влаштовує благодійний концерт у Київському військовому госпіталі 8 Червня 2015 16:51

Анжеліка Рудницька у день свого народження влаштовує благодійний концерт у Київському військовому госпіталі

Відома телеведуча, співачка, художниця, очільниця мистецької агенції «Територія А» Анжеліка Рудницька у день свого народження – 11 червня – влаштовує благодійний концерт у Київському центральному військовому госпіталі з метою збору коштів для поранених захисників, волонтерів та медиків.

Найважливішими гостями акції будуть поранені, але потрапити на концерт зможе кожен. Замість квітів і подарунків Анжеліка Рудницька просить приносити допомогу і слова вдячності українським героям – захисникам рідної землі. Це і буде «вхідним квитком» на концерт.

«Я вирішила відзначити початок свого нового року там, де відчуваю себе потрібною, – розповідає Анжеліка. – Найкращим подарунком для мене цього дня будуть чоловічі футболки, спортивні штани, труси, тапочки для поранених, або гроші їм на медикаменти. А ми з друзями подаруємо оптимістичний настрій і музичні сюрпризи».

У концерті візьмуть участь відомі музиканти – народні артисти України Оксана Білозір і Віктор Павлік, заслужена артистка України Марина Одольська, співачка з чарівним голосом Ілларія, репер Ярмак і бандурист-віртуоз Ярослав Джусь. Співатиме і сама іменинниця.

«Я не випадково запросила на концерт у госпіталь саме цих артистів. Це небайдужі люди із великим серцем і самовідданістю, які намагаються змінити світ на краще, – каже іменинниця. – Я вдячна друзям-музикантам за те, що одразу відгукнулися. І вдячна кожному, хто прийде із допомогою нашим героям і госпіталю».

«День народження без квітів – це не страшно, – переконана Анжеліка Рудницька. – Страшно – коли знецінюється людяність і співчуття. Давайте разом робити добрі справи!»

Концерт відбудеться 11 червня 2015 року о 16:00 у Київському центральному військовому госпіталі (за другою аркою від центрального входу з вул. Щорса).