Під час виставки-форуму «Народна оборона» пройде розіграш подарунків на підтримку дітей-переселенців 26 Червня 2015 11:29

Під час виставки-форуму «Народна оборона» пройде розіграш подарунків на підтримку дітей-переселенців

26-27 червня у рамках виставки-форуму «Народна оборона», що проходить у Києві в Мистецькому арсеналі, відбудеться розіграш цінних подарунків на підтримку дітей-переселенців.

Організатор акції – благодійний фонд «Національне Відродження». Її мета – допомогти дітям-переселенцям, які нині перебувають у таборі «Лісова застава» у смт Димер поблизу Києва. Фонд вже тривалий час опікується табором і неодноразово надавав допомогу його маленьким мешканцям.

Благодійна акція передбачає розіграш квитків на культурні заходи липня у Києві. Учасники акції матимуть можливість виграти квитки на концерт гурту «Bahroma», фестиваль «Живий звук», виставу у театрі «Чорний квадрат», а також отримати багато інших сюрпризів.

Благодійний фонд «Національне Відродження» висловлює подяку організаторам культурних заходів, які надали квитки на благочинній основі, – ресторану «Докер паб», театру «Чорний квадрат» та організаторам фестивалю «Живий звук».

Інформація надана Благодійним фондом «Національне відродження»