Добро у виграші 3 Липня 2015 15:31

Добро у виграші

Львівська компанія-розробник ігор для мобільних пристроїв «Nravo Kids» спільно з «Майкрософт Україна» до Дня захисту дітей випустили продовження благодійної гри «Світ Добра».

Героями в грі є діти, яким потрібна ваша увага. Мета гравця – зробити таку дитину щасливою, а після проходження гри учасник може перейти на сторінку з переліком благодійних фондів-партнерів і перерахувати будь-яку суму на допомогу дітям.

«Дуже приємно, що перша частина нашої гри «Світ Добра», яку ми створили у грудні 2014 року, до дня святого Миколая, отримала дуже схвальні відгуки від експертів та громадськості. Ще ніхто в Україні не збирав гроші на благочинність у такий спосіб», – повідомляє Наталя Табачин, керівник проекту Nravo Kids, який створює безкоштовні українські розвиваючі мобільні ігри для дошкільнят та є соціальним проектом львівської компанії Nravo.

Перша частина гри збирала кошти на підтримку та забезпечення дітей з синдромом Дауна, дітей, хворих на ДЦП, а також дітям з кризових сімей. Партнерами ініціативи були благодійні фонди «Даун Синдром», «Лікарінфонд» і «Партнерство кожній дитині».

Друга частина проекту «Світ Добра» має одразу дві цілі:

1. Привернути увагу ДОРОСЛИХ до теми благочинності, розповісти про ПЕРЕВІРЕНІ, НАДІЙНІ благодійні фонди та організації, що добросовісно роблять роботу і справді спрямовують всі кошти на допомогу дітям. Цього разу до партнерів проекту додались:

  • Центр захисту дітей «Наші діти» – допомагає дітям, молоді та сім’ям, що опинилися у кризових ситуаціях;
  • БФ «Крила надії» – надає допомогу дітям з онко- та складними генетичними захворюваннями;
  • Українська скаутська організація «Пласт» – виховує молодь, щоб ставати кращими, змінювати Україну та світ.

2. Поговорити про благочинність з ДІТЬМИ. Ми віримо, що про такі складні речі можна і треба говорити з самого малечку. На простих ситуаціях можна пояснювати діткам, що в житті буває по різному, і що треба допомагати іншим людям, що потрапили у складну життєву ситуацію.

«Нам дуже приємно, що перша частина проекту «Світ Добра» отримала дві нагороди на всеукраїнському конкурсі «Благодійна Україна», у тому числі – за інновації у благодійності. Крім того, головний офіс компанії Microsoft визнав наш спільний з «Майкрософт Україна» проект найкращим соціальним проектом компанії 2014 року у всьому світі! Але головне для нас – це щирі посмішки дітей, яким ми разом зможемо допомогти, долучившись до цієї благодійної ініціативи!», каже PR-директор Nravo Роман Дзиговський.

Оновлена гра «Світ Добра» вже доступна для користувачів на App Store, Android, Windows Phone та на сайті www.svitdobra.com.ua.