Київським дітям влаштують «Зоряне літо» 7 Липня 2015 21:19

Київським дітям влаштують «Зоряне літо»

8 липня 2015 року стартує київський етап соціально-спортивного благодійного проекту «Зоряне літо – 2015», організований Ротарі клубом «Київ-Софія». Головні дійові особи проекту – діти, чиї батьки загинули в АТО або зараз несуть службу, а також діти-переселенці.

Торік подібний проект був з успіхом реалізований у Харкові, у ньому взяли участь діти з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах. Це спортивний турнір, в якому змагаються дитячі команди, на чолі кожної команди – зіркова особистість (ведучі, співаки, актори тощо). Діти вчаться працювати в команді та мають можливість поспілкуватися з відомими українцями.

Цього року один з турів проекту «Зіркове літо» проходить в Києві. Ротарі клуб «Київ-Софія» запланував для дітей цікаву програму. 9 липня на учасників очікує пізнавальний квест від Хрещатику до Контрактової площі. 13 та 14 липня стартує другий етап, до якого входять спортивні змагання, похід на мотузяне містечко, першість з боулінгу. А 27 липня у самому серці Києва всі учасники акції візьмуть участь у встановленні рекорду України – на величезному рулоні паперу діти малюватимуть Київ, яким вони бачать його в майбутньому – мирним, зеленим, красивим. Бути наставниками юних спортсменів зголосилися Ірина Мерлені та Дмитро Воронов, долучатиметься до заходів і телеведучий Андрій Куликов.

Підсумки проекту будуть підведені у вересні, під час змагань команд-фіналістів з Києва та Харкова. Фінальним акордом стане нагородження переможців та великий гала-концерт, головними героями якого стануть діти – учасники проекту та їхні батьки, відомі особистості, представники бізнесу та зірки – капітани команд, які супроводжують дітей протягом всього проекту.

Проект «Зоряне літо – 2015» організований Ротарі клубом «Київ-Софія» та Ротарі клубом «Харків Мультінешнл». Він має на меті об’єднання сервісних клубів Ротарі у різних містах України у започаткуванні спільних змагань та конкурсів для дітей, які опинилися у складних життєвих ситуаціях. Акція передбачає 6 етапів спортивно-розважальних заходів: знайомство дітей на міні-концерті, квест з логічними та творчими завданнями, мотузяне містечко, встановлення рекорду України, гала-концерт та аукціон з метою збору коштів на допомогу бійцям, які боронять кордони на Сході України.

Цього року у змаганнях візьмуть участь 200 дітей віком від 11 до 15 років. Ігри проходитимуть у два тури: відбірковий – у місті проживання (Київ та Харків), фінальний – у Києві.

Докладніша інформація – за телефоном (068) 735-15-14.