В Конотопі відбувся благодійний аукціон, на якому збирали кошти для ремонту автомобілів з АТО 25 Серпня 2015 16:13

В Конотопі відбувся благодійний аукціон, на якому збирали кошти для ремонту автомобілів з АТО

В Конотопі відбувся благодійний аукціон, на якому збирали кошти для ремонту автомобілів з АТО. На доброчинному заході «з молотка» продавали цінні речі, зібрані під час «гаражного розпродажу».

За словами конотопської активістки Інни Пащенко, аукціон дозволив зібрати понад 2,5 тисячі гривень. Найбільшим попитом користувалась патріотична атрибутика. Покупці надавали перевагу простим недорогим речам, проте продали й раритетний годинник з боєм, дві книги місцевих авторів та чимало інших речей. Довелось побачити на аукціоні й гільзу, привезену з зони АТО та пофарбовану в національні кольори.

Виручені кошти підуть на ремонт вантажних автомобілів, які були пошкоджені в зоні АТО. Як зазначає Інна Пащенко, зібрані на аукціоні кошти – не межа. До них будуть додані зібрані під час «гаражного розпродажу». Організатори планували провести його з 14 по 19 серпня, проте на прохання конотопчан продовжили на невизначений термін. «Ми використовуємо кожну нагоду допомогти нашим захисникам, будемо проводити розпродаж до тих пір, доки є попит. Сподіваємося, коштів вистачить на запчастини, які конче потрібні для ремонту автомобілів», – розповіла ініціаторка аукціону.

Джерело: Depo.Суми