Кіровоградці сплели 30 метрів масксітки та зібрали майже 6 тисяч гривень за 11 годин 1 Вересня 2015 12:11

Кіровоградці сплели 30 метрів масксітки та зібрали майже 6 тисяч гривень за 11 годин

Маскувальну сітку у центрі Кіровограда плели під бандуру з українськими піснями. А ще куштували польову кашу, молились за мир в Україні та збирали кошти для воїнів АТО. Таку благодійну акцію вже не вперше влаштовують активісти громадської організації «Серця матерів Кіровоградщини».

Плетіння маскувальної сітки гуртом на площі Героїв Майдану стало вже традицією. Кожного разу тут можна знайти нові обличчя. Аби робота йшла веселіше, до акції долучилися молоді бандуристи, гітаристи та співаки з музичної школи.

Крім плетіння сітки, допомагали бійцям й матеріально. За символічну плату тут продавали патріотичні поробки та польову кашу. А в спільній молитві містяни помолилися за мир в Україні та захисників. Після – гуртом доплели 30-метрову маскувальну сітку. Її передадуть 128-й бригаді. Та допомоги потребують й інші. Волонтери закликають кіровоградців усіляко підтримувати бійців.

За 11 годин благодійного заходу волонтери зібрали майже 6 тисяч гривень. На них придбають рації, біноклі та вогнегасники.

Джерело: Novosti.kr.ua