У Києві збирають одяг для переселенців 1 Вересня 2015 17:11

У Києві збирають одяг для переселенців

Благодійний фонд «Соціальне партнерство» збирає одяг для людей, які були змушені покинути рідні домівки через бойові дії на Сході нашої країни.

В Україні нараховується понад 1 млн. 400 тис. переселенців, 40 тис. з яких проживають у Києві. Ці люди постійно потребують гуманітарної та фінансової допомоги.

Проект Благодійного фонду «Соціальне партнерство» «Безкоштовні речі» вже 7 місяців допомагає переселенцям отримати одяг, а киянам – звільнити шафу від непотрібних речей. За час роботи проекту було видано 3500 одиниць одягу для майже 600 осіб зі східних регіонів.

Зараз нашим співвітчизникам особливо необхідні сезонний осінній одяг, дитячі речі, памперси, посуд та постільна білизна. Якщо у вас є можливість допомогти переселенцям, приносьте свої речі за адресою провулок Лобачевського, 8А. Просимо приносити охайні та випрані речі. Ми приймаємо одяг цілодобово та без вихідних. Крім того, Ви можете передати речі через службу «Соціальний патруль».

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ: Якщо ви переселенець і потребуєте безкоштовний одяг, ви можете підібрати речі для себе та своїх дітей на онлайн-платформі «Безкоштовні речі» або відвідати «Банк одягу». Замовлені речі можна забрати протягом 7 робочих днів за адресою: м Київ, провулок Лобачевського, 8А. Графік роботи: пн.-пт. з 9:00 до 18:00 (перерва з 13:00 до 14:00), тел. (044) 591-54-44. Необхідно мати при собі паспорт та довідку про статус переселенця.

За інформацією ВБФ «Соціальне партнерство»