Благодійники передали медичне обладнання для дітей з особливими потребами в Будинок дитини імені Городецького 21 Вересня 2015 16:27

Благодійники передали медичне обладнання для дітей з особливими потребами в Будинок дитини імені Городецького

Благодійний Фонд «Соціальне партнерство» разом з мережею піцерій «Челентано» передали медичне обладнання у Київський міський будинок дитини імені М.М. Городецького, що у смт. Ворзель Києво-Святошинського району, який опікується дітьми-сиротами з органічними ураженнями центральної нервової системи та порушеннями психіки.

Заклад отримав апарати «Амліпуль» і «УВЧ», необхідні для реабілітації дітей, 5 інфрачервоних опромінювачів «Солюкс», а також 5 планшетів з розвиваючими програмами і 2 холодильника для зберігання ін’єкцій.

Медичне обладнання було закуплено за кошти, виручені за результатами акції «Я допомагаю дітям», яка проводилася в мережі піцерій «Челентано». Кожен відвідувач закладу мав можливість купити сувенір за 5 гривень і допомогти Будинку дитини. За час акції були зібрано 49832 гривні.

Київський міський Будинок дитини імені М.М.Городецького розрахований на 120 дітей. У ньому знаходяться діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки, з органічними ураженнями центральної нервової системи та порушеннями психіки (синдром Дауна, ДЦП) у віці від народження до 5 років.

За інформацією ВБФ «Соціальне партнерство»