27 вересня у Вінниці – Благодійна виставка-ярмарок «Творимо добро» 22 Вересня 2015 12:38

27 вересня у Вінниці – Благодійна виставка-ярмарок «Творимо добро»

27 вересня у Вінницькому Універмазі відбудеться благодійна виставка-ярмарок «Творимо добро» для діток, батьки яких постраждали в АТО, а також переселенців із зони бойових дій. Керівником та організатором заходу є Анна Василишина, надзвичайно сильна людина з чуйним і добрим серцем. Вона вже понад вісім років навчає малюванню діток з обмеженими можливостями, причому в групі займаються і фізично здорові діти. Анна говорить, що такий підхід якнайкраще дозволяє розвиватися і тим, і іншим.

Виставка проводиться у Вінницькому Універмазі (3 поверх, зона подіуму). Розпочнеться все святковим концертом, де будуть виступати місцеві танцювальні та вокальні колективи, а також вихованці студії «Творимо разом», а дизайнер Катерина Подрєзова презентуватиме колекцію «Я та Україна». До уваги присутніх буде представлена виставка картин, яка налічує понад 60 дитячих малюнків та робіт самої наставниці. Для всіх охочих проводитимуться майстер-класи з виготовлення різноманітних цікавих дрібничок, а також із малювання. Відвідають виставку та проведуть декілька майстер-класів майстри студії пісочної анімації з міста Хмельницького.

Організатори запрошують усіх бажаючих долучитися до гарної справи і зробити свій внесок у допомогу тим, хто цього дуже потребує. А ще це чудова нагода спробувати щось новеньке для себе, поринути у кольоровий світ дитинства, поглянути на все з іншого боку.

Початок заходу – о 12:00.

Джерело: «Моя Вінниця»