У Лондоні пройшла благодійна фотовиставка «Крихка незалежність» 23 Вересня 2015 11:59

У Лондоні пройшла благодійна фотовиставка «Крихка незалежність»

Нещодавно в Лондоні відбулася благодійна фотовиставка Fragile Independence, організована Українським соціал-клубом. Захід такого формату, на якому можна було подивитись актуальні роботи, скуштувати традиційні наїдки та передати кошти на потреби постраждалим під час конфлікту на сході Україні, пройшов в столиці Великобританії вперше.

Як зазначено на сайті проекту, «Крихка незалежність» – це виставка, яка протиставляє красу української землі, людей і власної культури тим соціальним потрясінням і конфліктам, які відбулися нещодавно.

На виставці були представлені роботи всесвітньо відомих фотографів – Сергія Лойка, кореспондента Los Angeles Times, який нещодавно представив книгу «Аеропорт» про захист аеропорту Донецька, членів Української асоціації професійних фотографів Олексія Колобова, Івана Богдана, а також Івана Кравчишина, Олександра Харченка, Олексія Марчука, Оксани Туманової, Павла Морозова, Євгенія Шевченка та ін.

Організатори прагнуть допомогти військовим, які потрапили в полон і зазнали страшних катувань, як, наприклад, Роман Кацапій, а також тим військовослужбовцям, які не можуть впоратися з психологічними проблемами і травмами.

Джерело: Cultprostir