30 вересня стартує благодійний проект культурного та позашкільного розвитку «Музейні фантазії» 29 Вересня 2015 18:11

30 вересня стартує благодійний проект культурного та позашкільного розвитку «Музейні фантазії»

30 вересня 2015 року в Києві стартує благодійний проект культурного та позашкільного розвитку «Музейні фантазії».

Урочистий старт проекту відбудеться у Музеї видатних діячів української культури (музей Лесі Українки) за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, 97, початок о 15:00. У ньому візьмуть участь близько 30 дітей з Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей с. Сезенків «Родина» та дітки із родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, з м. Києва.

У програмі – екскурсія для дітей музеєм Лесі Українки, відкриття виставки майстрині Юлії Петренко, майстер-клас Юлії Петренко для дітей з ліплення із соленого тіста.

«Музейні фантазії» – спільна благодійна ініціатива МБФ «Життя з надлишком» та МБФ «Розвитку науки та підтримки культури України» для допомоги дітям-сиротам та сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, у культурному та освітньому позашкільному розвитку. Проект має на меті долучити до кращих надбань вітчизняної культури вихованців дитячих будинків Київської області (Таращанський навчально-реабілітаційний центр, Київський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей с. Сезенків «Родина») та дітей м. Києва з малозабезпечених, багатодітних родин.

За додатковою інформацією та з питань акредитації на захід звертатися до Голови прес-центру Міжнародного благодійного фонду «Життя з надлишком» Сніжани Добрової, тел.: (063) 251-66-20, e-mail: [email protected].

За інформацією МБФ «Життя з надлишком»