У Львові відбудеться сімейний фестиваль добра «Червоні носики» 26 Жовтня 2015 14:40

У Львові відбудеться сімейний фестиваль добра «Червоні носики»

Всеукраїнський благодійний фонд «Запорука», за підтримки Львівської міської ради та Львівської обласної ради, організовує фестиваль добра «Червоні носики», що відбудеться 8 листопада у Львівському палаці мистецтв.

Метою заходу є підвищення рівня виживання дітей, які лікуються у трьох відділеннях Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, завдяки забезпеченню клініки сучасним діагностичним обладнанням для визначення патології згортання крові.

Фестиваль триватиме з 11:00 до 18:00. На гостей чекатимуть калейдоскоп технік, майстерностей і розваг для дітей. Серед них – найрізноманітніші майстер-класи, активні майданчики, розвиваючі заняття, спортивні і танцювальні забави.

Керівник львівського представництва ВБФ «Запорука» Ярина Хомцій зазначила: «Вже втретє ми проводимо у Львові фестиваль добра «Червоні носики» для підтримки важкохворих дітей. Червоний носик – це світовий символ добрих справ. Ми запрошуємо сім’ї з дітьми прийти 8 листопада до Палацу мистецтв на сімейне свято, свято найкращих розваг для дітей і долучитися до хвилі добра. Для нас важливо, щоб благодійність була дієвою і відповідальною».

За зібранні кошти ініціатори планують закупити центрифугу з охолодженням, ротор і медичні аксесуари для неї – для якісної діагностики патології згортання крові. Вартість обладнання – 185 тисяч гривень.

Попереднє замовлення квитків за телефонами: (032) 260-07-81, (050) 430-12-81.

Джерело: Львівська газета, сторінка Red Nose Day Ukraine у мережі Facebook