Фонд «Україна 3000» і компанія «Сенте-Лаб» передали у лабораторний комплекс ІПАГ комплект розхідників 28 Жовтня 2015 14:48

Фонд «Україна 3000» і компанія «Сенте-Лаб» передали у лабораторний комплекс ІПАГ комплект розхідників

Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» та його партнери продовжують допомагати Інституту педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України. 27 жовтня 2015 року за сприяння Фонду лабораторний комплекс Інституту отримав комплект витратних матеріалів від компанії «Сенте-Лаб».

Як відомо, розхідники і посуд – одна з найбільш актуальних потреб медичних лабораторій. Керівники компанії «Сенте-Лаб» – засновник Володимир Казаров та виконавчий директор Людмила Юдіна – передали фахівцям лабораторного комплексу три ящики необхідного у щоденній роботі приладдя, яке включає в себе предмети як одноразового, так і багаторазового використання.

Передачу матеріалів для забезпечення роботи лабораторії приурочили до ще однієї благодійної події у стінах ІПАГ: представники Благодійного фонду «Дитяча лікарня майбутнього» та Міжнародного жіночого клубу Києва відвідали Інститут та подивилися, як працює спільно передане доброчинцями обладнання – автоматичний біохімічний аналізатор. Витратні матеріали, передані компанією «Сенте-Лаб», підходять і до цього апарата.

Ця подія продовжує спільний проект Фонду «Україна 3000» та компанії «Сенте-Лаб» із забезпечення необхідними лабораторними комплектуючими медичних закладів України.

Протягом останніх десяти років компанія «Сенте-Лаб» є найбільшим імпортером лабораторних комплектуючих в Україні. Її мета – допомогти лабораторіям у досягненні точних і відновлювальних результатів у роботі, а також підвищити комфорт і безпеку лаборантів. Сьогодні асортимент продукції, що її постачає компанія, налічує 3000 найменувань. Її клієнти – науково-дослідні інститути, університети, навчальні центри, молекулярно-біологічні, генетичні, біохімічні, мікробіологічні лабораторії, різноманітні медичні заклади, репродуктивні центри, діагностичні лабораторії, а також біотехнологічні, фармацевтичні та харчові компанії.


Галерея (5 фото)

* Для перегляду клікніть на фото