Першокласники Херсона отримали від благодійників до 1 вересня абетку-розмальовку 13 Вересня 2011 15:44

До 1 вересня першокласники Херсона отримали абетку-розмальовку «Морська абетка» – видання, що допоможе їм швидше засвоїти і закріпити знання алфавіту.

Ця подія стала можливою завдяки херсонським благодійникам: Благодійному фонду Устина Мальцева і соціально відповідальному бізнесу – мережі ювелірних магазинів «Камелія» і меблевому підприємству «Ніколас».

Книга видана українською мовою і випущена тиражем 3500 екземплярів. 3200 книг передані в усі школи міста Херсона для першокласників. А 500 екземплярів відправили до дитячих будинків та інтернатів міста.

Автор абетки – Василь Загороднюк, голова Херсонської обласної спілки письменників України. Презентація книги пройшла у студії Херсонського телеканала «Херсон плюс».

1 вересня Устин Мальцев відвідав Херсонську гімназію №6, де привітав всіх школярів з новим навчальним роком і вручив книги. «Я вдячний усім людям, які організували і підтримали цей проект. На наступний рік ми плануємо надрукувати і передати абетку для всіх першокласників Херсонської області», – підкреслив Устин Мальцев.

За матеріалами Фонду Устина Мальцева