Один із символів благодійності Одеси – «Будинок з Ангелом» – відзначив своє 15-ліття 14 Вересня 2011 12:29

У вересні дитячий реабілітаційний центр «Будинок з Ангелом» святкує своє 15-річчя. Урочисте святкування ювілею відбулося в залі Одеської обласної філармонії.

Привітати творців центру реабілітації прийшли керівники міста й області, багато знаменитих одеситів і просто вдячні люди, повідомляє офіційний сайт міста Одеса.

«Угробити людину – одна мить, а для того, щоб її відродити – знадобиться все життя. Чим і займається наш Борис Давидович Літвак. Спасибі велике матерям, на плечі яких лягає основне навантаження. Здоров’я вам і терпіння», – відзначив у своєму поздоровленні Михайло Жванецький.

Від Одеської міської ради дитячий реабілітаційний центр отримав у подарунок фізіотерапевтичний апарат «МІТ-11».

«Напевно, символічно, що дитячий реабілітаційний центр «Будинок з Ангелом» відзначає свій день народження у вересні – так само, як і наше місто. Вже 15 років діти та їхні батьки з надією переступають поріг вашого будинку. І ви робите все, що у ваших силах, і навіть трохи більше для того, щоб у них з’явилася надія. Я хочу принести слова щирої вдячності всім людям, які працюють у Центрі, щодня допомагають дітям. Але перші слова подяки – безумовно, чудовій людині Борису Давидовичу Літваку. Це той випадок, коли абсолютно чітко й точно зрозуміла роль особистості в історії», – сказав перший заступник Одеського міського голови Сергій Черненко.

Міська влада всіляко допомагає центру. За 15 років свого існування «Будинок з Ангелом» абсолютно безкоштовно рятує життя і допомагає стати на ноги дітям-інвалідам з усієї України та країн СНД.