У Мукачеві на благодійному концерті збирали кошти для дітей, хворих на туберкульоз 10 Листопада 2015 13:09

У Мукачеві на благодійному концерті збирали кошти для дітей, хворих на туберкульоз

У неділю, 8 листопада, в Мукачівському римо-католицькому соборі Св. Мартина з Туру пройшов благодійний концерт «Робімо добро без утоми».

Концерт організовано за сприяння Благодійного фонду «В наших руках майбутнє» за участі Ужгородського коледжу культури і мистецтв. Зібрані кошти будуть спрямовані на оснащення дитячого відділення Обласного клінічного територіального медичного об’єднання «Фтизіатрія».

Участь у концерті взяли понад 100 студентів та викладачів коледжу мистецтв. Програма була насиченою та різноманітною: від хорового та вокального співу до гри на скрипці, гітарі, акордеоні. Звучали відомі класичні духовні твори, українські та угорські народні пісні та музичні композиції.

Кошти, зібрані від благодійного концерту, фонд скерує на оснащення єдиного в області протитуберкульозного дитячого відділення, що розташоване в обласній фтизіатричній лікарні. Одночасно тут можуть лікуватися 15 дітей.

Вже наступного року навесні заплановано провести благодійний концерт в Ужгороді. Цього разу доброчинці хочуть допомогти Ужгородській міській дитячій лікарні.

Джерело: Закарпаття онлайн