На Прикарпатті відбувся бал для людей з обмеженими фізичними можливостями 18 Листопада 2015 13:39

На Прикарпатті відбувся бал для людей з обмеженими фізичними можливостями

На Прикарпатті відбувся Мальтійський приятельський бал для людей з обмеженими фізичними можливостями. Організатор заходу – благодійна організація Мальтійська Служба Допомоги.

Цей бал справді знакова подія, адже це і хороший привід вийти у світ та показати себе, а також незабутній урок, як потрібно відпочивати, веселитись та танцювати, незважаючи на обмежені рухові можливості. Всі присутні мали можливість переконатись, що навіть сидячи на інвалідному візку можна виразити ритм та всю експресію танцю, адже по-справжньому танцюють душею.

У нестримному вальсі кружляло 150 мальтійців з Івано-Франківська, Львова, Києва. Це був особливий бал, адже всі присутні мали можливість переконатись, що для справжнього танцю головне не вправність ніг, а чиста та відкрита душа, бажання танцювати та почуття, які вкладаються у кожнісінький рух. Люди з обмеженими фізичними можливостями дивували своєю майстерністю, граційністю та бажанням веселитись.

На завершення грандіозного дійства журі оголосило переможців кількох номінацій і вручило пам’ятні грамоти та подарунки. Було обрано даму у найкращій сукні – Христина Сирова з Івано-Франківська та даму з найкращою зачіскою – Марія Мисюк з Коломиї.

Після цієї номінації було проголошено Короля балу. Ним заслужено став Василь Петрунів, який одразу й став найгалантнішим кавалером. А Королевою цьогорічного балу стала красуня Оксана Кузнєцова. Щасливі Король та Королева подарували всім присутнім вальс.

За інформацією Мальтійської служби допомоги


Галерея (6 фото)

* Для перегляду клікніть на фото