Півтори тони продуктів для біженців та військовослужбовців – результат благодійного марафону «Розділи хліб з голодним» 23 Листопада 2015 14:53

Півтори тони продуктів для біженців та військовослужбовців – результат благодійного марафону «Розділи хліб з голодним»

20 листопада у Новій Каховці пройшла благодійна акція «Розділи хліб з голодним», яка стала підсумком однойменного марафону зі збору коштів, організованого Церквою Різдва Христова.

Акція була націлена на біженців зі Сходу України, багатодітні родини та родини, які опинились у складних життєвих обставинах. Так, за кошти, які зібрали прихожани церкви та місіонер міжнародної благодійної організації «Місія Євразія» Надія Вознюк, волонтери підготували продуктові набори. До їх складу увійшли борошно, цукор, крупи, консервація, чай, олія, солодощі та інші продукти першої необхідності – усього 110 наборів сумарною вагою близько однієї тони.

Крім того, було підготовлено 40 окремих наборів, частина з яких була відправлена до Мар’їнки та Широкіного капелану союзу «Церква Божа України» Альберту Хомяку. Другу частину наборів передали новокаховським волонтерам Олександру Пилипенко та Анатолію Обельцю, які доправили гуманітарну допомогу захисникам до Чонгару та Чаплинки.

Одразу по завершенні благодійного марафону в Церкві Різдва Христова стартував новий. Його мета – збір коштів на придбання різдвяних подарунків дітям біженців, дітям-сиротам та дітям з малозабезпечених родин. Організатори запрошують усіх охочих долучитись до цього благодійного проекту.

За матеріалами видання Нова Каховка