8 грудня – круглий стіл «Прозорість та публічність як стандарти благодійної діяльності» 3 Грудня 2015 20:48

8 грудня – круглий стіл «Прозорість та публічність як стандарти благодійної діяльності»

У вівторок, 8 грудня, о 12:00 в прес-центрі інформаційного агентства «Українські Новини» (м. Київ, вул. Еспланадна, 20) відбудеться круглий стіл на тему «Прозорість та публічність як стандарти благодійної діяльності», ініційований засновницею Благодійного фонду «Допоможемо разом» Іриною Кузьмичовою.

Питання для обговорення:

  • Актуальні напрямки оновлення законодавства щодо благодійної діяльності;
  • Формування умов для найширшого впровадження стандарту прозорості в благодійну діяльність. Яким чином цьому може сприяти держава та ЗМІ?
  • Якість висвітлення ЗМІ діяльності благодійних організацій, бізнес-компаній, які займаються благодійністю, меценатів. Вплив популяризації і публічності на ефективність благодійної діяльності.

До участі в роботі круглого столу запрошені народні депутати України, представники міністерств та відомств, асоціацій та об’єднань благодійних організацій, представники благодійних фондів, бізнес-компаній, які здійснюють благодійну діяльність, приватні благодійники, засоби масової інформації.

Представників ЗМІ та бажаючих взяти участь в роботі круглого столу просимо реєструватися до 7 грудня 2015 року за телефонами: (050) 412-48-61, (096) 161-29-19, (067) 622-53-55.