Італійські благодійники відвідали дитячий інтернат у Цюрупинську 14 Вересня 2011 13:19

Італійські благодійники відвідали дитячий інтернат у Цюрупинську

10 вересня 2011 року спеціалізовану школу для дітей-інвалідів і дитяти-сиріт у м. Цюрупинську Херсонської області відвідала делегація Благодійного фонду «CHILDREN FUTURE PROJECT», очолювана Андрео Б’янко.

Крім іноземних гостей, на святкування дня «Фізичної культури» були запрошені відомий херсонський добродійник Устин Мальцев, голова Благодійного фонду, який носить його ім’я; директор Благодійної організації «Київський центр підтримки дітей і молоді» Богдан Баштовий і директор регіонального представництва «Інтер Атлетика» Тетяна Журавльова.

Від Благодійного фонду «CHILDREN FUTURE PROJECT» школа-інтернат отримала в подарунок дитячу спортивну площадку.

Цюрупинська спеціалізована школа-інтернат для дітей-інвалідів та дітей-сиріт буквально за 2 роки змінилася на краще. Цьому сприяла допомога Обласної адміністрації, Управління освіти і науки, а також різних благодійних фондів.

Андрео Б’янко, президент Благодійного фонду «CHILDREN FUTURE PROJECT», пов’язаний з Україною не тільки благодійною роботою. 10 років тому він всиновив дівчинку в Харкові. «Щоразу, коли я сюди приїжджаю, я дякую країні, яка подарувала мені дочку; і дякую за те, що вона дає мені можливість не забувати про тих дітей, які все ще потребують допомоги», – говорить Андрео Б’янко.

За матеріалами Фонду Устина Мальцева


Галерея (5 фото)

* Для перегляду клікніть на фото