Благодійний бал на Волині привернув увагу до потреб особливих дітей 18 Січня 2016 14:31

Благодійний бал на Волині привернув увагу до потреб особливих дітей

Під час Благодійного різдвяного балу, який відбувся у Нововолинську 16-го січня, зібрали 7012 гривень.

Метою балу є благодійна діяльність, спрямована на підтримку громадської організації «Світ для дітей». Захід зібрав небайдужих людей, серед яких були присутні представники міської влади, підприємці міста, молодь та діти.

Основними завданнями балу було привернути увагу містян до потреб дітей з особливими потребами, формування системи традицій та цінностей у вихованні майбутньої нації України, представлення світських манер широкій масі суспільства, розвиток етичної та естетичної культури, пропаганда здорового способу життя, культури організації дозвілля, розвиток та популяризація спортивно-танцювального руху і бального танцю серед громади Нововолинська, залучити громади міста до культури танцю, формування вміння відтворювати та передавати почуття прекрасного у житті.

Програма балу включала майстер-класи танцювальних пар, благодійний аукціон, музичні номери.

«Як на мене, захід нам вдався. Звісно, так як це перший подібний досвід, ми не могли навіть уявити, що все буде на такому високому рівні. Команда організаторів доклала неймовірних зусиль, і люди, які завітали до нас, – особливі. Це люди, яким небайдужа доля нашого міста, люди, які відгукнулися і стали частинкою різдвяного свята», – розповів учасник балу Павло Медина.

Джерело: Волинські новини