Вітаємо БФ «Товариство «Приятелі дітей» із 20-річчям 23 Листопада 2016 11:44

Вітаємо БФ «Товариство «Приятелі дітей» із 20-річчям

У понеділок, 21 листопада, відбулось святкування 20-річчя Благодійного фонду «Товариство «Приятелі дітей».

20 років благодійний фонд «Приятелі дітей» підтримує дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки, загалом дітей, що потребують підтримки.

Відвідали цей чудовий захід і Президент ВБО «Асоціація благодійників України» Олександр Максимчук та член Правління Володимир Демчак, які привітали колег та вручили найвищу нагороду української благодійності – Почесну відзнаку Асоціації «Ангел добра» за сприяння розвитку благодійності та багаторічну системну підтримку доброчинного сектора в Україні.

Сонячну та теплу атмосферу вечора створили такі артисти, як Діля, Соня Сотник, Мирослава Которович та Ігор Саєнко, гурт «Йо Гурт», гурт «Сонячна машина» та інші.

«Дякуємо, що в цей святковий час ви з нами! Це означає, що коло друзів «Приятелі дітей», а отже, і коло підтримки для дітей, що потребують особливої уваги суспільства, є міцним та надійним і витримало випробування часом! Нам 20 років! У нас багато планів і мрій! Бажаємо Вам невичерпної енергії робити добрі справи!», – коментує президент Фонду Марина Криса.

Вітаємо Вас, друзі, із таким гарним ювілеєм!