На конкурс надійшла рекордна кількість заявок – 740! 6 Березня 2017 19:29

На конкурс надійшла рекордна кількість заявок - 740!

Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2016» завершив прийом та реєстрацію конкурсних заявок. З усієї України на адресу оргкомітету Національного конкурсу надійшло 740 заявок!
740 заявок змагатимуться за перемогу  у 21-й номінації, які в свою чергу об`єдналися у колективні, індивідуальні та спеціальні. Зареєстровано:

• Колективні номінації – 563 заявки
• Індивідуальні – 115 заявок
• Спеціальні – 49 заявок

Найбільша кількість заявок надійшла у такі колективні номінації:
1) Молодіжна та дитяча благодійність – 88 заявок
2) Благодійність у соціальній сфері – 81 заявка
3) Колективне волонтерство – 61 заявка.

Серед трьох індивідуальних номінацій лідирує «Волонтер року», на цю номінацію надійшло 55 заявок. Однакову кількість заявок, а саме по 17, зібрали такі спеціальні номінації: «Благодійність у медіа»  та «Інновації в благодійності». Також продовжується голосування за народного благодійника – спеціальної номінації, переможця в якій визначать разом з Національною експертною радою всі охочі громадяни України.

У цьому році також проходитимуть регіональні конкурси. Зокрема, цьогорічний обласний рекордсмен – Вінничина, оскільки від них надійшло 169 заявок. Друге місце у рейтингу займає Житомирщина з 101 поданою заявкою. На третьому місці – Хмельниччина, яка  вийшла у фінал з 61 заявкою.

Заявки вже передані для розгляду Національній експертній раді. Церемонія нагородження переможців запланована на 29 березня 2017 року, яка цього року відбудеться у Києві у колонній залі Київської міської державної адміністрації.

Деталі