На ювілейний конкурс «Благодійна Україна» надійшла рекордна кількість заявок 10 Березня 2017 15:20

дять листи із голосами. Заявки у всіх  інших  номінаціях передані вже Національній експертній раді,  яка за допомогою залучення декількох десятків зовнішніх експертів, має  визначити переможців та лауреатів  на загальнодержавному та регіональному рівнях конкурсу. Результати конкурсу планують оголосити 21 березня на прес-конференції в Українському кризовому медіа-центрі.

У цьому році також проходитимуть регіональні конкурси. Зокрема, цьогорічний обласний рекордсмен – Вінничина, оскільки від них надійшло 171 заявок. Друге місце у рейтингу займає Житомирщина з 101 поданою заявкою. На третьому місці – Хмельниччина, яка  вийшла у фінал з 61 заявкою. Наступними крокують Львівщина, Херсонщина та Одещина. У кожній із цих областей пройдуть регіональні церемонії нагородження переможців.

Після регіональних церемоній відбудеться центральна  церемонія нагородження переможців, яка запланована на 29 березня 2017 року. У цьому році вона відбудеться у Києві у колонній залі Київської міської державної адміністрації.

Уже зовсім скоро найкращі благодійники,  благодійні організації та благодійні практики будуть удостоєні найвищих нагород у сфері благодійності – благодійних оскарів «Янголів добра».