Екологічний проект «Молодь доводить: Ми – за чистоту в нашому житті!» 23 Вересня 2011 12:28

Влітку 2011 року Благодійний фонд «Товариство «Приятелі дітей» здійснював освітні екологічні проекти серед дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених та багатодітних родин в рамках різних таборових програм.

Під час екологічних проектів в таборах діти були залучені до участі у бесідах на екологічну тематику та екологічних квестах, вони дивились фільми про природу та сучасні екологічні проблеми, брали участь в обговоренні актуальних проблем захисту навколишнього середовища, знайомились з творчими роботами Всеукраїнського конкурсу соціальної фотографії та відео «Нам небайдуже!», проведеного восени 2010 року фондом «Приятелі дітей» і однією з тем цього конкурсу – екологічною, брали участь в екологічних десантах з очищення території табору або території відпочинку від сміття. Екологічна тематика охоплювала не лише питання захисту природи, але також і моральної чистоти людини та здорового способу життя.

Організатори акції запрошують вихованців шкіл-інтернатів та всіх небайдужих долучитись до спільної екологічної акції дітей та провести екологічні заходи (екодесант, суботник, бесіди на екологічну тематику, екопропаганду тощо) у період з 15 вересня по 17 жовтня 2011 року.

Пропонуємо учасникам екологічних дій зареєструвати свою діяльність на носії у форматі фотографій, слайд-шоу, відео-роликів та направити на адресу Благодійного фонду «Приятелі дітей». Найкращі за своєю формою та змістом фото- та відео-звіти будуть передані до фонду «Кока-Кола Фаундейшн» та на конкурс, оголошений Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні та Ґете-Iнститутом в Україні.

Докладніша інформація та необхідні документи – на сайті Благодійного фонду «Товариство «Приятелі дітей».