«Україна без сиріт» проведе в День усиновлення фотовиставку 23 Вересня 2011 12:39

30 вересня 2011 року Україна відзначає національний День усиновлення. Це свято всіх усиновителів, опікунів і прийомних батьків – людей, які прийняли у свої родини дітей. На честь цього свята альянс «Україна без сиріт» влаштовує акцію – фотовиставку «Щастя всиновлення!» і запрошує всі родини, в яких зростає прийомна або всиновлена дитина, прийняти в ній участь, повідомляє Християнський мегапортал invictory.org з посиланням на прес-центр альянсу «Україна без сиріт».

На цій виставці будуть представлені фотографії, на яких зображені родини з усиновленими або прийомними дітьми. Всі фотографії будуть розміщені на сайті альянсу «Україна без сиріт», а також надруковані й оформлені для виставки, що буде проходити 30 вересня. Родини, які бажають взяти участь в акції й надішлють сімейну фотографію, отримають у подарунок книгу «Діти, які пережили травму, родини, які приносять зцілення», вперше видану російською мовою, а також дві ексклюзивні чашки.

Мета акції – сприяти формуванню культури всиновлення в Україні. «Організатори хочуть показати, що всиновлені діти нічим не відрізняються від біологічних, вони такі ж бешкетні й милі і приносять величезну радість їхнім родинам. Насправді, знедолена дитина, яка прийшла в новий будинок, стає рідною», – відзначає прес-центр альянсу.

Фотографії необхідно надсилати в електронному виді на e-mail альянсу «Україна без сиріт» [email protected] до 28 вересня. «Бажано, щоб на фотографії були зображені всі члени родини (тато, мама, і діти: усиновлені/прийомн і біологічні), можна використовувати фото з сімейного архіву», – пояснюють організатори.

Організатори гарантують, що всі фото будуть опубліковані на сайті і надруковані без будь-якої ідентифікуючої інформації (фото не будуть підписані), а також, що вони не будуть використані для яких-небудь інших цілей, крім участі у виставці.