28 вересня у Львові – круглий стіл на тему «Досвід діяльності громадських та благодійних організацій в роботі з дітьми та молоддю з особливими потребами» 26 Вересня 2011 15:37

28 вересня 2011 року у Львові у рамках IV Екуменічного Соціального Тижня відбудеться круглий стіл на тему «Досвід діяльності громадських та благодійних організацій в роботі з дітьми та молоддю з особливими потребами», організований ГО «Мелодія життя» за підтримки Фонду «Україна 3000» та ВБО «Асоціація благодійників України».

Захід пройде в приміщенні Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35, 2 корпус, 1 поверх). Початок об 11:00.

У круглому столі візьмуть участь представники влади Львова та області, громадських і благодійних організацій, лікувальних та реабілітаційних центрів – загалом близько 40 чоловік.

До обговорення запропонована низка важливих і нагальних питань, пов’язаних із доглядом за неповносправними дітьми та молоддю, а також спектр питань, пов’язаних із станом благодійності в Україні та ролі влади, бізнесу і громади у забезпеченні ефективності розвитку благодійності.

Після завершення круглого столу у нічному клубі «Пікасcо» (м. Львів, вул. Зелена, 88) відбудеться благодійний концерт для дітей з особливими потребами. На концерті виступатимуть співаки Оксана Муха, Назар Совко і Ірина Федишин. Початок о 16:00.

Докладніша інформація за телефоном: (044) 537-12-80. Контактна особа – Юлія Яндрова.