У Білій Церкві відзначили Міжнародний день захисту дітей 4 Червня 2018 12:42

У Білій Церкві відзначили Міжнародний день захисту дітей

1 червня відзначали Міжнародний день захисту дітей. З нагоди свята, в місті Біла Церква  за ініціативи  Віктора Шаравари – директора ТОВ «БІЛА ВЕЖА» і Надії Карпенко – голови громадської організації «Фонд громади Білоцерківщини» відбувся святковий захід для вихованців спілки неповних родин «Ластівонька».

Спочатку діти розважалися (ігри, конкурси, батут, міні атракціони) солодке морозиво та смаколики. Ну а потім святковий виступ місцевих ну дуже талановитих дівчаток,  призерка міжнародного конкурсу – «Слов’янський базар – 2016», «Чорноморські ігри», фіналістка «Голос діти – 4», креативна, творча – Катюня Манузіна і тандем сестричок Катруся & Ліза Баліцькі, одна – акторка і телеведуча дитячої програми «Школа Мері Попінс» на Першому національному, а інша так захоплюється хореографією, що скоро танцюватиме з нашим хорошим зірковим другом – Сергієм Костецьким.   Ну а як же таким тендітним дівчаткам та без чоловічої підтримки – зіркових гостей –  мега класний композитор, він і аранжувальник і медіа експерт, маестро з великим серцем сповненим добра – Олексій Сагаловський та Золотий голос Грузії в Україні, котрий в 2011-му підкорив серця мільйонної аудиторії першого сезону «Голос країни»  – Шмагі Тагіашвілі.

Хоч і спекотно було, але класно, адже чудовий настрій, позитив, щирі, усміхнені обличчя діточок – були показником того, що свято вдалося! Організатори вже вкотре переконуються, як легко робити добрі справи РАЗОМ! Подяка друзям-артистам, що мають в серцях талант і охоче ним діляться з навколишнім світом! Усамі Кафі – «L’KAFA GROUP», за солодощі для дітлахів.Також нашим інформаційним-друзям: «ОБОЗРЕВАТЕЛЬ», «Гурт», «Український Форум Благодійників», «Асоціація Благодійників України»,  «Громадська думка», «Майдан Брок».

 Свято засновано у листопаді 1949 року рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної Федерації жінок, вперше було проведено  1950 року одночасно  в 51 країнах світу. На жаль, сьогодні права дітей порушуються досить часто. Це свято створено не просто для розваги, основною метою є нагадати суспільству про необхідність захищати права дитини. У дітей не менше прав ніж у дорослих, однак обставин, пов’язаних з їх порушенням існує безліч. Та безумовно, нам – дорослим варто поліпшити  життя дітей у всьому світі. А починати треба прямо зараз, бо ДІТИ – наше майбутнє, а щасливі ДІТИ – щасливе майбутнє!!!