Сумське НВО ім. Фрунзе провело благодійну акцію на допомогу Правдинській школі-інтернату 12 Жовтня 2011 13:51

Представники ПАТ «Сумське науково-виробниче об’єднання імені М.В.Фрунзе» відвідали Правдинську школу-інтернат з нагоди Дня вчителя, щоб вручити дітям і педагогам подарунки.

Напередодні на підприємстві проходила благодійна акція «Допоможи правдинцям», у рамках якої всі бажаючі працівники приносили одяг, взуття, іграшки та інші речі для вихованців школи-інтернату, передає портал «Всі Суми» з посиланням на прес-службу НВО ім. Фрунзе.

За багаторічною традицією, кошти для придбання подарунків виділила адміністрація підприємства. Цього разу на прохання дітей були закуплені джинси s кросівки. Профком же порадував дітей солодощами. Не залишилися осторонь і окремі підрозділи підприємства, які закупили спортінвентар, побутову техніку.

Як відзначає генеральний директор «СНВО ім. Фрунзе» Олексій Цимбал, підприємство вважає своїм почесним обов’язком допомагати дітям. Тим більше, коли мова йде про дітей, позбавлених батьківської турботи і любові. «Вже більше чверті століття НВО ім. Фрунзе надає допомогу вихованцям Правдинськой школи-інтернату. Так було і так буде надалі», – завіряє керівник підприємства.

Представники об’єднання відвідують своїх підшефних тричі на рік: на останній дзвінок, у День учителя та у переддень Нового року.