До 1 жовтня триває програма «Повний портфель» 22 Серпня 2019 14:04

Для дітей з дитячих будинків початок Нового Навчального Року є таким же хвилюючим та довгоочікуваним як і для дітей, що проживають у сім’ях. 1 вересня має бути святковим та радісним днем для кожного школяра незалежно від того, де він перебуває.

Наявність необхідної шкільної форми та канцелярії дозволить дітям з дитячих будинків почувати себе на рівні з однолітками та позитивно позначиться на навчанні.

Програма «Повний портфель» спрямована на підготовку дітей, які проживають в дитячих будинках України до Нового Навчального Року 2018 — 2019 р.  Програма передбачає придбання для дітей-сиріт канцелярського  приладдя,  рюкзаків, спортивної  та шкільної форми і взуття.

Дітям з дитячих будинків вкрай необхідними є такі речі:

– Рюкзаки;

– шкільна канцелярія;

– шкільна форма для дівчаток;

– шкільна форма для хлопчиків;

– взуття  для дівчаток і для хлопчиків;

– спортивна форма;

– кросівки;

– спортивні сумки;

– та інші гарячі потреби

Завдяки Вам діти, які проживають в дитячих будинках,  зможуть відчути себе потрібними. Дуже сподіваємось, що це допоможе дітям сформувати відкрите та доброзичливе ставлення до світу та людей.

Ми отримали від персоналу дитячих  закладів перелік та кількість необхідної канцелярії для вихованців дитячих закладів.

В таблиці Ви можете побачити назву дитячого закладу та вартість шкільного приладдя, що розрахована на усіх вихованців.

Ви можете також обрати, якому саме дитячому будинку Ви б хотіли допомогти та повідомити нам щоб ми використали Ваше пожертвування  на придбання канцелярії для обраного Вами дитячого будинку. Ми у відповідь зможемо відправити Вам рахунок, квитанцію та фото отриманої канцелярії з дитячого закладу.

Лише разом ми зможемо допомогти дітям підготуватись до школи!

Дорогі благодійники, будемо Вам дуже вдячними за довільну суму пожертвувань.

Дорогий читачу даної новини, якщо Ви також бажаєте допомагти дітям з дитячих будинків України, Ви можете перейти за цим посиланням та здійснити благодійне пожертвування будь-яким зручним для вас способом на сайті фонду БЛАГОМАЙ. Також, будемо Вам дуже вдячні, якщо Ви підпишетеся на регулярні пожертвування дітям в дитячих будинках  України через подання  в Ваш банк прохання про регулярні пожертвування  на банківський рахунок фонду БЛАГОМАЙ, або через систему Приват24, або через сайт фонду БЛАГОМАЙ, і тоді кожен місяць встановлена ​​Вами сума буде автоматично списуватися з Вашого рахунку.

Джерело