На звання «Народного благодійника» є вже 20 претендентів 27 Жовтня 2011 11:05

На спеціальний приз Асоціації благодійників України «Народний благодійник» вже подано 20 благодійних фондів, а також успішних благочинних акцій та проектів. Цим призом у рамках конкурсу «Благодійник року – 2011» буде відзначена організація або приватна особа – резидент України, яку визначать громадяни України шляхом активності в інтернеті та соціальних мережах.

Зараз найактивніше відбувається висунення у Facebook на сторінці http://www.facebook.com/NarodnyBlagodijnyk?sk=info. Також відкриті сторінки «Народного благодійника», Twitter, «Живому журналі».
Всі бажаючі можуть висувати кандидатів, повідомляти про їхні благодійні ініціативи та брати участь у голосуванні. Також подати кандидатури претендентів та віддати за них голос можна електронною поштою, надіславши листа на адресу [email protected].

«Якщо ви знаєте когось, хто робить добрі справи, – розкажіть про нього», – закликає Президент Асоціації благодійників Олександр Максимчук. За його словами, в Україні є багато людей, які системно займаються благочинною діяльністю, розвивають філантропію. «Кожен з них заслуговує на те, щоб суспільство сказало йому: «Дякую!» – вважає О. Максимчук.

Нагадаємо, про спеціальний приз «Народний благодійник» заявила Асоціація благодійників України» у березні цього року під час оголошення старту Національного конкурсу «Благодійник року – 2011».