Миколаїв: завдяки «Осінньому тижню добра» у центрі реабілітації «Цвєтік-Сєміцвєтик» з’явилося нове медичне обладнання 26 Жовтня 2011 16:57

25 жовтня в Миколаївському міському центрі реабілітації дітей-інвалідів «Цвєтік-Сєміцвєтік» відбулася передача нового медичного обладнання та розвиваючих іграшок. Ці обновки були придбані за благодійні кошти, зібрані в рамках загальноміської акції «Осінній тиждень добра 2011». У заході взяли участь заступник міського голови Маргарита Сапожнікова, директор департаменту праці та соціального захисту Сергій Бондаренко, а також волонтери, які збирали кошти.

Маргарита Сапожнікова щиро подякувала всім, хто брав участь у цій акції, відзначивши необхідність подальшого розвитку благодійних ініціатив. Заступник міського голови наголосила, що в «Цвєтіку-Сєміцвєтіку» проходять реабілітацію 67 дітей і дуже важливо робити все можливе для оновлення обладнання цього центру.

«Осінній тиждень добра» проходив в Миколаєві з 3 по 9 жовтня. Це вже четверта акція подібного роду. У ній було задіяні 200 волонтерів, які залучили до участі в тижні добра більше 7 тис. наших городян. За ці сім днів волонтери змогли зібрати понад 9 тис. грн. – 9 426 грн., що дало можливість придбати для Міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів кисневий концентратор і комплекс розвиваючих, реабілітаційних ігор та іграшок.

«Осінній тиждень добра» в Миколаєві проводиться щорічно в другий або третій тиждень жовтня під егідою «Благодійного сезону». Його місія – розвиток благодійності та популяризація волонтерства. А мета – консолідація зусиль місцевої громади для вирішення соціально значущих проблем.

Джерело: офіційний портал Миколаївської міської ради