У Полтаві благодійники подарували дитячій лікарні медичне обладнання для діабетиків 26 Жовтня 2011 16:38

За благодійні кошти було придбано 4 інсулінові помпи. Три помпи передано в лікарню Кременчука, одна помпа, разом з системою постійного моніторингу глюкози, передана Полтавській дитячій міській клінічній лікарні.

– Лікування на даному апараті, як і на всіх інших, що теж знаходяться у відділеннях цієї ж лікарні, які були закуплені за кошти, зібрані під час проведення минулорічних акцій, проводиться безкоштовно, – повідомив Іван Чабан, регіональний представник фонду «Серце до серця».

Нагадаємо, VI щорічна благодійна акція «Серце до серця» в цьому році проходила в період з 1 по 15 травня. Під час акції було зібрано у Полтаві майже 58 тисяч гривень, в області – 144,5 тисяч гривень.

Темою 6-ї благодійної акції став дитячий цукровий діабет. Саме привернення до цієї проблеми уваги громадськості і було одним з основних завдань фонду.

Уже ведеться підготовка до проведення 7-ї акції, що відбудеться з 16 квітня по 6 травня 2012 року. Керівництвом фонду вирішено продовжити збір коштів на інсулінові помпи для дітей.

Довідка

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» був створений у 2006 році польським підприємцем. Він поставив перед собою мету – порятунок життя і здоров’я дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти, всебічного контролю і публічного звітування.

В Україні акція проводиться за підтримки профільних міністерств, а також за підтримки обласних та міських адміністрацій.

За 6 років на Полтавщині до дитячої міської клінічної лікарні було закуплене обладнання більше ніж на 170 тисяч гривень.

Джерело: Коло. Всі Новини Полтави