У вересні-жовтні понад 130 дітей разом із «Дитячим світом» побували у Музеї телебачення 31 Жовтня 2011 11:06

У вересні-жовтні понад 130 дітей разом із «Дитячим світом» побували у Музеї телебачення

Впродовж вересня-жовтня понад 130 дітей були гостями Музею телебачення, що знаходиться у приміщенні Телецентру. Учасники екскурсій познайомилися з історією українського телебачення, побачили багато цікавого і корисного для себе, зокрема – перший телевізор з тією самою назвою «КВН» і з лінзою, в якій потрібно було змінювати воду, перші телекамери, монтажні відеомагнітофони, мікрофони, макет першої студії новин УТ, 400-кілограмовий кран для телекамери, а також дізналися про те, які технології передували нинішнім рідкокристалічним моніторам тощо.

Діти відвідали робочі студії та монтажні Київського телецентру. Кожен мав змогу відчути себе і телеведучим, і оператором, і режисером. Часто діти потрапляли до студій одразу після закінчення або перед початком програм і, звісно, було надзвичайно цікаво подивитися на процес їх підготовки. Президент ВБФ «Дитячий світ» Сергій Летенко зазначив, що різностороннє пізнання світу є дуже важливим для формування повноцінної особистості, тому фонд і надалі проводитиме заходи, які сприяють розширенню світогляду дітей.
Загалом протягом 2011 року ВБФ «Дитячий світ» провів 10 екскурсій, у яких взяли участь понад 400 дітей. Зазначений захід відбувся у рамках Програми розвитку творчих і пізнавальних здібностей дітей ВБФ «Дитячий світ».

Пропонуємо до Вашої уваги враження від учасників.

Сидоренко Стас (13 років):
«Я был счастлив. Осуществилось моя давняя мечта – побывать на Телецентре. Самым интересным был рассказ о телевизионной технике и истории телевидения. В общем, мне все понравилось. Надеюсь, что когда-нибудь я еще приеду в Телецентр».

Золотов Сергей (14 років):
«Экскурсия по Телецентру мне очень понравилась. Директор музея в рассказала нам об истории телевидения.Жаль, что нам не удалось побывать в студии, но все равно спасибо организаторам за это интересное путешествие в телевизионный мир».

Садовничая Настя (14 років):
«Я даже не ожидала, что экскурсия будет настолько интересной. Экскурсовод водила нас по музею, где было много телевизионной техники. Многое узнала об истории украинского телевидения, ведь прочитать – это одно, а увидеть своими глазами – это совсем другое…»


Галерея (2 фото)

* Для перегляду клікніть на фото