Фундація Острозьких та Терра банк проводять соціальну політику для малозабезпечених верств населення 1 Листопада 2011 11:40

31 жовтня 2011 року в приміщенні обласної бібліотеки м. Рівне відбулась передача карток для незахищених верств населення, яку організувала та провела Фундація імені князів-благодійників Острозьких за фінансової підтримки ТЕРРА банку. Повідомляє Портал «Громадський простір»

На заході були присутні представники Фундації Острозьких, керівництво Рівненської філії Терра банку та керівник студентської соціальної служби РДГУ.

Після вступного слова Віктора Пражмовського, керівника програми «Система соціальних знижок», та роз’яснення переваг і умов користування карткою, відбулась офіційна передача соціальних карток на знижки для 15 студентів-сиріт та студентів-інвалідів. Знижки, які надаються закладами міста допоможуть дітям зекономити кошти зі своїх стипендій на продукти харчування та на промислові товари і послуги, що становить близько 1500 тис. грн. в рік.

По завершенні заходу, керівник Терра банку, Сергій Логвинчук, повідомив студентам, що зекономлені гроші завдяки Многокартці (це буде не менше 100 грн. щомісячно) можна буде відкладати кожного місяця на депозитний рахунок, таким чином на депозиті, протягом року збиратиметься не менше 1200 грн., до яких ще заробиться, для власника Многокартки та депозитного рахунку, додаткових 15%, тож зекономлені гроші стануть заробляти.

Нагадаємо, що «МнОГОкартка» передбачає отримання знижок на різні види товарів та послуг за однією дисконтною карткою, термін дії якої необмежений. І це є значно зручніше. Мало того – вартість такої картки є невеликою – лише 40 грн. А зекономити з її допомогою можна буде більше 1500 грн. на рік. Як тут не згадати старий вислів «Економіка повинна бути економною».

За більш детальною інформацією по програмі «МнОГОкартка» звертаєтесь за адресою м. Рівне, вул. Драгоманова 11, (0362) 22-10-81, Віктор Пражмовський (067) 370-52-24, Тетяна Гордєєва (097) 176-80-85, e-mail: [email protected].

Автор : Тетяна Гордєєва