Оголошено прийом заявок на регіональний конкурс “Благодійна Полтавщина-2019” 2 Грудня 2019 15:22

У Полтавській області вдруге стартував регіональний етап Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019», який багато років поспіль проводить Асоціація благодійників України. У Полтавській області вже вдруге регіональним партнером асоціації виступає Благодійний фонд «Карітас Полтава».

Асоціація благодійників спільно з регіональним партнером прагнуть через проведення цього конкурсу вшанувати кращих в країні та області благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи установ та організацій, які реалізували значні благодійні проекти, а також публічно стимулювати їх до поширення ефективних доброчинних практик.

Національна експертна рада конкурсу, за результатом оцінювання заявок,  визначить у 2020 році переможців і лауреатів Конкурсу окремо у Полтавській області. Вшанування відзнакою «Ангел добра» і дипломами відбудеться двічі: на урочистій церемонії «Благодійна Полтавщина – 2019» у м. Полтава (регіональний етап конкурсу) та на головній церемонії «Благодійна Україна – 2019» у м. Києві.

Асоціація благодійників України та Благодійний фонд «Карітас Полтава» запрошують доброчинців, меценатів, волонтерів  Полтавської області номінуватися або номінувати своїх колег на участь в Національному конкурсі «Благодійна Україна».  У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2019 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку. Заповнену заявку (у форматі word) та додаткові до неї матеріали в електронному вигляді необхідно надіслати на електронну адресу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019»: [email protected] до 1 березня 2020 року. Додані до заявки оцифровані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо (не більше 10-ти), які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи), можуть позитивно вплинути на кінцеву оцінку конкурсної заявки та визначення переможців і лауреатів конкурсу.

Заповнюючи заявку, обов’язково вкажіть номінацію у якій хочете взяти участь. У цьому році існує 17 основних, 3 індивідуальні та 4 спеціальні номінації:

Основні колективні номінації:

1.Благодійність великого бізнесу.

2.Благодійність середнього та малого бізнесу.

3.Корпоративна благодійність.

4.Колективне волонтерство.

5.Всеукраїнська благодійність.

6.Регіональна благодійність.

7.Місцева благодійність.

8.Благодійність в охороні здоров’я.

9.Благодійність в освіті та науці.

10.Благодійність в культурі та мистецтві.

11.Благодійність в соціальній сфері.

12. Благодійність в сфері екології та охорони довкілля.

13.Благодійність в захисті України.

14.Благодійність неурядового сектору.

15.«Добро починається з тебе».

16.Благодійна акція року.

17.«Платформа добра».

 

Індивідуальні номінації:

1.Благодійник року.

2.Волонтер року.

3.Меценат року.

 

Спеціальні номінації:

1.Народний благодійник.

2.Медіа про благодійність

3.Благодійність медіа

4.Допомога з-за кордону.

 

Перед тим як обрати номінацію, ознайомтеся із Положенням “Про Національний конкурс «Благодійна Україна», або окремо з витягом з Положення «Конкурсні номінації», де описана кожна із номінацій.

За детальнішою інформацією звертайтеся за тел.: 067-164-04-11; e-mail: [email protected], сайт: http://blagoukraine.org/

Регіональний партнер конкурсу у Полтавській області: Благодійний фонд «Карітас Полтава»,  https://www.facebook.com/caritas.poltava/ .