Музично-театральне дійство “Ритми Різдва” відбудеться у Львові 23 Грудня 2019 12:11

Багатогранне мистецьке свято, яке вдало поєднало музику, пісню, танець та драматичне мистецтво, відбудеться 8 січня у Львові на сцені Національного театру ім. Марії Заньковецької в рамках фестивалю “Різдвяні Фантазії”.

Відомі виконавці подарують вам свої пісні та інструментальні композиції, а яскраві хореографічні постановки захоплять увагу своєю барвистістю та заворожливою красою. Жива музика у виконанні симфонічного оркестру супроводжуватиме дійство. Доповнять відчуття святаі сцени з традиційного вуличного театру – Вертепу, незмінного атрибуту Різдва в Україні. В програмі прозвучать фрагменти симфонічної сюїти на теми традиційних українських колядок “Різдвяні Фантазії” відомого композитора Юрія Саєнка.

АРТИСТИ ПОДАРУЮТЬ ФЕЄРИЧНИЙ РІЗДВЯНИЙ КОНЦЕРТ У ЛЬВОВІ

Львів’янам та гостям міста, яких особливо гостинно в час новорічно-різдвяних свят приймає Львів, своє виконавське мистецтво даруватиме симфонічний оркестр – керівник Богдан Мочурад.

Для усіх глядачів в затишній залі театру створять незабутню святкову атмосферу відомі виконавці:- вокальний октет “ОРФЕЙ”- гурт “ROCKOKO”- львівський мистецький центр “Веселі черевички”.“РИТМИ РІЗДВА” у Львові – живий звук, гра світла, режисерські задуми і тематична сценографія – все це буде до вподоби дорослим і дітям, залишить добру згадку та додасть чималий запас позитиву усім глядачам на весь новий 2020 рік. Не пропустіть! Адже магія Свят вже дуже близько!

“Чекаю Різдва… Як у дитинстві виглядаю у Святвечірньому небі першу зірку… Вслухаюсь у Різдво… Переливи дзвіночків, лопотіння крил…”
Юрій Саєнко.

Подія у фб