Стартував регіональний конкурс “Благодійна Донеччина – 2019” 23 Грудня 2019 13:11

У Донецькій області стартував регіональний етап Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019», який багато років поспіль проводить Асоціація благодійників України. У Донецькій області конкурс проходитиме втретє. Регіональним  партнером асоціації на Донеччині, як і в попередні роки, виступила Громадська організація «Асоціація жінок «ПАНІ».

Асоціація благодійників спільно з регіональним партнером прагнуть через проведення цього конкурсу вшанувати кращих в країні та області благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи установ та організацій, які реалізували значні благодійні проекти, а також публічно стимулювати їх до поширення ефективних доброчинних практик.

Національна експертна рада конкурсу за результатом оцінювання заявок  визначить у 2020 році переможців і лауреатів Конкурсу окремо по Донеччині. Вшанування відзнакою «Ангел добра» і дипломами відбудеться двічі: на урочистій церемонії «Благодійна Донеччина-2019» у Краматорську (регіональний етап конкурсу) та на головній церемонії «Благодійна Україна – 2019» у  Києві.

Асоціація благодійників України та Громадська організація «Асоціація жінок «ПАНІ» запрошують доброчинців, меценатів, волонтерів  Донецької області номінуватися або номінувати своїх колег на участь в Національному конкурсі «Благодійна Україна».  У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2019 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку. Заповнену заявку (у форматі word) та додаткові до неї матеріали в електронному вигляді необхідно надіслати на електронну адресу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019»: [email protected]  до 1 березня 2020 року.  Додані до заявки оцифровані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи), можуть позитивно вплинути на кінцеву оцінку конкурсної заявки та визначення переможців і лауреатів конкурсу.

Заповнюючи заявку, обов’язково вкажіть номінацію у якій хочете взяти участь. У цьому році існує 17 основних, 3 індивідуальні та 4 спеціальні номінації:

Основні колективні номінації:

1.Благодійність великого бізнесу.

2.Благодійність середнього та малого бізнесу.

3.Корпоративна благодійність.

4.Колективне волонтерство.

5.Всеукраїнська благодійність.

6.Регіональна благодійність.

7.Місцева благодійність.

8.Благодійність в охороні здоров’я.

9.Благодійність в освіті та науці.

10.Благодійність в культурі та мистецтві.

11.Благодійність в соціальній сфері.

  1. Благодійність в сфері екології та охорони довкілля.

13.Благодійність в захисті України.

14.Благодійність неурядового сектору.

15.«Добро починається з тебе».

16.Благодійна акція року.

17.«Платформа добра».

 

Індивідуальні номінації:

1.Благодійник року.

2.Волонтер року.

3.Меценат року.

 

Спеціальні номінації:

1.Народний благодійник.

2.Медіа про благодійність

3.Благодійність медіа

4.Допомога з-за кордону.

 

Перед тим як обрати номінацію, ознайомтеся із Положенням “Про Національний конкурс «Благодійна Україна», або окремо з витягом з Положення «Конкурсні номінації», де описана кожна із номінацій.

За детальнішою інформацією звертайтеся за тел.:  067-164-04-11; e-mail: [email protected], сайт:  http://blagoukraine.org/

Регіональний партнер конкурсу у Донецькій області: Громадська організація  «Асоціація жінок «ПАНІ». Інформаційний партнер у Донецькій області:  Членська благодійна організація “лікарняна каса “Азовсталь”.

Контакти: тел. (050)622-11-49, e-mail: [email protected][email protected].  Фб: https://www.facebook.com/pani.dn.ua/.