Представники королівських родин Британії та Данії взяли участь у благодійній акції 3 Листопада 2011 19:19

Принц Уїльям і його дружина Кетрін разом з датськими монархами – кронпринцем Фредеріком і його дружиною Мері – взяли участь у благодійній акції, що пройшла в Копенгагені. Королівські особи упакували гуманітарну допомогу для страждаючих від голоду жителів країн східної Африки. Повідомляє V.I.P.glavred

Акція зі збору продуктів харчування і медикаментів для жителів країн, що страждають від тривалої посухи (в деяких регіонах Африки була відзначена найсильніша посуха за останніх 50 років) проводиться центром надзвичайних ситуацій UNICEF. Представники королівських родин не тільки спостерігали за тим, як проходить упаковка, а й взяли в ній безпосередню участь.

Фредерік, старший син королеви Данії Маргрете, користується популярністю в країні, в тому числі і завдяки участі у благодійних заходах, а також своїм демократичним манерам (зокрема, він став першим датським монархом, одружилися на «дівчині з народу»). Принц Вільям не сильно відстає від нього за популярністю – недавнє опитування показав, що саме його британці вважають найвпливовішим чоловіком країни.


Галерея (4 фото)

* Для перегляду клікніть на фото