Для допомоги дітей у Львові проведуть благодійний квест 3 Листопада 2011 16:48

Благодійність заради дітей. В суботу, 5 листопада, відбудеться акція «Назад у дитинство Благодійна», в рамках якої заплановано проведення автомобільного квесту, організований міжнародним благодійним фондом «Оберіг надії» разом з організаторами інтелектуальної гри-змагання«DоzоR» при підтримці Львівської міської ради.

Метою акції є збір коштів для придбання необхідних речей дляпритулку та привернути увагу спільноти до проблем дітей сиріт і дітей з малозабезпечених та багатодітних родин.

Адже, малі діти – це майбутнє, тому нашою метою є створити для них яскраві, позитивні та радісні спогади з дитинства.

зазначили організатори заходу.

Кошти призового фонду квесту та кошти вилученні з благодійних скриньок міжнародного благодійного фонду «Оберіг Надії», які будуть встановлені в місті, будуть направлені на допомогу дітям з дитячого притулку.
Довідка

Міжнародний Благодійний фонд «Оберіг надії» – це організація яка допомагає дітям з малозабезпечених сімей, притулкам та дитячим будинкам у Львівській області. Їхнім пріоритетом є допомога тим, хто дійсно її потребує.

«DоzоR» – це інтелектуальна, динамічна гра-змагання, з елементами логіки та ризику. Особливість гри-змагання полягає у виконанні різних завдань-місій. Команда, що першою виконала всі завдання-місії, стає переможцем.

Детальнішу інформацію про акцію «Назад у дитинство Благодійна» можна отримати, подавши запит за електронною адресою: [email protected]

Контактна особа – Оксана Созанська, т. 067-675-74-57.

Саджениця Ігор