Опитування: Стан розвитку доброчинності в Україні – 2019 16 Січня 2020 14:25

 

Недержавний аналітичний центр «Благо Україна» (відокремлений підрозділ “Асоціації благодійників України”) проводить опитування щодо стану розвитку благодійності та волонтерства в Україні. У процесі цього опитування ми хочемо почути Вашу думку стосовно тенденцій розвитку благодійності та волонтерства в Україні, дізнатися оцінку щодо невирішених проблем та “гострих кутів” у доброчинному середовищі, отримати конструктивні пропозиції.

Пропонуємо Вам взяти участь в експертному опитуванні «Стан розвитку доброчинності в Україні – 2019», результати якого будуть узагальнені та оприлюднені у лютому-березні  2020 року під час публічної презентації чергового річного звіту «Зелена книга української доброчинності».

АНКЕТА ЕКСПЕРТНОГО ОПИТУВАННЯ«СТАН РОЗВИТКУ ДОБРОЧИННОСТІ В УКРАЇНІ – 2019» (за період з січня по грудень 2019 року)

Заповнити анкету необхідно до 5 лютого 2020 року.

Додаткова інформація або консультація ел.поштою: [email protected], або за тел. +38(067) 164 04 11.

Будемо дуже вдячні за Ваші оцінки та думки!

 

Довідково. У 2012 році Асоціація благодійників України започаткувала і презентувала благодійницькій спільноті експертне опитування про стан розвитку благодійності в Україні, який фактично став документом, що запровадив системний аналіз, своєрідний календарний «зріз» благодійного життя в Україні. З результатами опитування за попередні роки можна ознайомитися за посиланням: https://vboabu.org.ua/news/2675.html